RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

17 квітня

Всі новини

У Росії вчителька пригрозила школярам розстрілом за образу Путіна: відео

У вівторок, 13 листопада, в російському селищі Тайговий Красноярського краю вчитель школи №20 відчитала учнів за те, що один з них написав на дошці фразу "Путін - злодій".

Про це з посиланням на одного з випускників школи повідомляє "Радіо Свобода".

Педагог, в числі іншого, лякала учнів розстрілом і погрожувала їм приїздом "охоронців Путіна" з Москви.

"Президент наш, якому "10А" завдав вчора глибоку образу, і за яку за радянських часів був би розстріл... Я з учителями з усіма розмовляла з приводу вашого класу і наполягаю на зборах з вашими батьками, тому що скотилися по оцінкам, не кажучи про поведінку... Ще раз повторюю: якби я тільки пустила в хід ось це все, і викликала поліцію... це я не стала просто накликати ганьбу на школу. Умовили мене вчора, хоча людей 8 вчителів кепсько говорять про поведінку в вашому класі, а через поведінку понизилися і оцінки. Ще раз кажу: дякуйте, що я не розкрутила цю справу", - висловилася вчителька.

"А тим, хто, або тому, хто написав, я раджу: напишіть це слово, запечатайте в конверт і пошліть. Я вам підкажу адресу: Москва, Кремль, Адміністрація президента. Там швиденько вилетять сюди і розберуться. У Путіна охоронці є! Його охороняють. А якийсь учень або учениця "10А" раптом звинувачує його в крадіжці", - продовжила обурюватися вона.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", в мережі висміяли заяву президента РФ Володимира Путіна, який попросив прем'єр-міністра Дмитра Медведєва "провести аналіз того, що відбувається в регіонах в реальному житті".

Крім того, в Росії чиновниця відзначилася скандальною заявою про російських дітей і їх батьків.