RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

У Росії сталося страшне самогубство, серед жертв дитина: фото з місця НП

У Росії (Удмуртія, місто Глазов) сталося потрійне самогубство.

Про це повідомляють в соцмережах.

Так, дві жінки вирішили звести рахунки з життям, взявши з собою і 8-річну дитину. Трагедія сталася на вулиці Пехтіна. Всі троє впали з даху дев'ятиповерхівки і розбилися на смерть. На місці працюють оперативні служби міста.

За інформацією місцевих жителів, біля багатоповерхівки знайшли тіла родичів - жінки, її матері та дівчинки, якій близько дев'яти років.

У соціальній мережі написали, що у жінок був обдуманий план по здійсненню суїциду. Дитина вмирати не хотіла, за неї вирішила все мати. Також повідомляється, що жінки залишили в квартирі однорічної дитини.

"В Удмуртії бабуся, мама і внучка зістрибнули з даху. Сім'я жила в Глазове. Спершу зістрибнула 35-річна мати Ганна. Вона потягнула за собою і 8-річну доньку Віку - дівчинка стрибати не хотіла. За ними пішла і 55-річна бабуся Олена. Жінки заздалегідь готувалися звести рахунки з життям: мати Віки навіть сказала вчителю, що сім'я не прийде святкувати Новий Рік. У квартирі залишилася однорічна дитина. Сім'я вважалася благополучною. Поруч з ними була записка з іменами жінок - мабуть, щоб швидше встановили особи. Пояснень в ній немає. На місці роботають слідчі", - таке повідомлення з'явилося на сторінці паблік Глазов.

Як повідомляв "Апостроф", в Росії наклав на себе руки засновник відомої газети.