RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

У Росії розповіли, коли прийде кінець Путіна

Справжньою катастрофою для президента Росії Володимира Путіна стане падіння рейтингу до 10%.

У цьому впевнений колишній прем'єр Росії Михайло Касьянов в інтерв'ю ЗМІ, передає PRпортал.

За його словами, найбільше Путін боїться, якщо раптом його плани не здійсняться і тоді рейтинг впаде вже не до 40%, як зараз, а до 10%. Це буде справжньою катастрофою, тому що в такому випадку російського президента легко можуть усунути вже не у демократичний спосіб.

Касьянов вважає, що 2019 й рік - вирішальний не стільки для України, яку чекають одразу двоє виборів, скільки для російського президента Путіна. Справа в тому, пояснює політик, що такого стрімкого падіння рейтингу Путіна історія ще не знає. На одній пропаганді і на боротьбі з усім світом свій імідж не втримаєш, це російський президент чітко розуміє.

При цьому, на думку експерта, на 2019-й рік в Кремлі вже заплановано кілька сценаріїв розгортання подій. Звичайно ж, влада буде відштовхуватися від підсумків виборів в Україні. Адже від цього безпосередньо залежатиме, чи вдасться прибрати санкції і тим самим поліпшити економічне становище всередині Росії.

У той же час, у разі, якщо новий президент України, який визнає, що попередня влада була не права і Україна готова примиритися, стане справжньою перемогою Путіна і тоді рейтинг піде вгору.

Детальніше про це, читайте в матеріалі "Апострофа": У Путіна погана ситуація: його врятує четверта війна.