RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Відомий російський журналіст зганьбився із заявою про Україну і Сенцова: опубліковано відео

Одіозний російський журналіст Олег Кашин в ефірі пропагандистської передачі на телеканалі "Росія 24" назвав українського режисера Олега Сенцова ворогом, а також негативно відгукнувся про Україну.

Відповідне відео опублікував у своєму Facebook російський журналіст Аркадій Бабченко, що живе в Києві.

"Мене бентежить, що наша інтелігенція якось за замовчуванням завжди встає на сторону українського націоналіста, будь-якого. І фактично це стає актом солідарності з тими людьми, для яких ви, я, будь-який російський явний ворог. І тут на жаль чомусь всі наші голуби стають при найближчому розгляді українськими яструбами... Сенцов - оскільки ми для нього вороги, то і він для нас ворог", - заявив Кашин.

Його виступ з гнівом прокоментував Бабченко: "Подивіться. Обов'язково подивіться. Як перестають бути людьми. Навіть не під загрозою смерті. Ні. За власним бажанням. Самі. Всі самі. Ніяке НКВД їм не потрібне. Кожна сука буде записана. Кожна. І кожному про це ще нагадають".

Як повідомляв "Апостроф", в листопаді мережі розгнівало інтерв'ю Олега Кашина, в якому він грубо і нешанобливо висловився про український народ.