RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

У Росії прогримів потужний вибух в житловому будинку: є загиблий і багато поранених

У ніч на неділю, 16 грудня, в багатоповерховому будинку в Вологді (Росія) стався вибух: одна людина загинула, шестеро отримали поранення.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Як наголошується, інцидент стався в житловому будинку по вулиці Карла Маркса, 74a близько опівночі на верхньому поверсі п'ятиповерхівки.

Вибух викликав серйозні руйнування, обвал лоджії. Ударною хвилею вибило конструктивні частини стіни будинку, елементами битої цегли і сміття були пошкоджені машини у дворі.

Відомо, що жертва вибуху - жінка, вона померла по дорозі в лікарню.

"Стався вибух побутового газу в житловому будинку", - розповіла співробітник обласного МНС Анна Пєтухова місцевим журналістам.

"Попередньо вибух стався в результаті неконтрольованого витоку побутового газу із замкнутої системи. Це могло стати наслідком неналежної експлуатації мешканцями газового обладнання або несвоєчасного чи недостатнього обслуговування системи", - також повідомило джерело в службах технічного нагляду регіону.

Крім того, розглядається версія несправності газового приладу в квартирі, де знаходився епіцентр вибуху. Повідомляється, що пожежі після вибуху не було.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", 14 грудня в місті Фастів Київської області стався вибух у багатоквартирному будинку по вулиці Семена Палія.