RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Ховайте швидше: в мережі згадали головні слова Путіна в 2018 році

Кремлівські пропагандисти заявили, що в 2018 році президент Росії Володимир Путін сказав фразу, яка повинна бути написана на його могильній плиті.

Так, російський журналіст Дмитро Смірнов на своїй сторінці в Twitter припустив, що свої головні слова Путін сказав, говорячи про ядерне знищення світу.

"Головна фраза 2018 року - про російський у відповідь/зустрічний ядерний удар: "Навіщо нам такий світ, якщо там не буде Росії?" Вперше з часів Російської імперії ми заявили, що будемо стояти на своєму до кінця. Коли-небудь ці слова напишуть на пам'ятнику Путіну", - написав Смірнов.

Нагадаємо, кажучи про ймовірний ядерний удар, Путін в березні 2018 року заявив, що якщо хтось вирішив знищити Росію, то Москва має право завдати ядерний удар.

"Так, для людства це буде глобальна катастрофа, для світу буде глобальна катастрофа. Але я як громадянин Росії і глава російської держави хочу запитати: а навіщо нам такий світ, якщо там не буде Росії?" - сказав тоді Путін, розсердивши соцмережі.

Цього разу користувачі також з сарказмом поставилися до пафосної заяви пропагандиста, запропонувавши швидше поховати Путіна.

Також користувачі припустили, що Смірнов і Путін живуть в одній хворій реальності.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі висміяли смертельний "подарунок" під ялинку росіянам від Путіна.