RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

У Росії вибухнув ще один житловий будинок: є загиблі, фото і відео

У місті Шахти Ростовської області РФ стався вибух в багатоповерховому житловому будинку, в результаті чого обрушилися два поверхи.

Про це повідомляє прес-служба ГУ МНС РФ по регіону.

"Місто Шахти, вулиця Хабарова, 16 повідомлення в 6:18 мск (5:18 за Києвом - "Апостроф"), попередньо, в результаті вибуху газу стався обвал з 9-го по 8-й поверх одного з під'їздів багатоквартирного житлового будинку. всі служби екстреного реагування виїхали до місця", - говориться в повідомленні.

Зазначається, що будинок 1993 року побудови, газифікований. Всього в ньому 72 квартири. На місці працюють пожежно-рятувальні підрозділи та інші оперативні служби.

Також повідомляється, що вибух пошкодив чотири квартири, евакуйовані 140 осіб.

За інформацією ЗМІ, пошкодження в результаті вибуху отримали дві квартири на дев'ятому і стільки ж на восьмому поверсі.

Оновлено. В оперативному штабі уточнили, що в чотирьох зруйнованих квартирах проживали 12 осіб, в тому числі двоє дітей. Сім з них врятовані, одна жінка загинула. (інформація станом на 10:25). Доля ще чотирьох людей наразі невідома.

Епіцентр вибуху газу перебував на дев'ятому поверсі будівлі.

Як повідомляв "Апостроф", вранці 31 грудня в житловому 10-поверховому будинку в російському Магнітогорську стався вибух, імовірно газу, в результаті чого секція будинку обвалилася. Загальне число загиблих в результаті обвалу будинку склало 39 людей.