RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

У Грузії прогримів потужний вибух в багатоповерхівці, багато загиблих: опубліковано фото і відео

У середу, 16 січня, в столиці Грузії, Тбілісі, стався вибух побутового газу в багатоповерхівці: відомо про чотирьох загиблих і вісьмох постраждалих.

Про це повідомляють "Новини-Грузія".

Як зазначається, вибух прогримів приблизно о 20:20, на шостому поверсі будинку на вулиці Автанділа в районі Діді Дігомі. В результаті вибуху кілька квартир були фактично зруйновані. За попередніми даними, пошкоджено стіни будинку, міжповерхові перекриття та шахту ліфта.

Від отриманих травм троє людей померли на місці. Також медики не змогли врятувати 4-річну дитину, яка померла в лікарні. Госпіталізовано з травмами ще вісім постраждалих, шість з яких неповнолітні.

Також повідомляється, що мешканці будинку по вулиці Автанділа вранці 16 січня викликали фахівців тбіліської газорозподільної компанії "Казтрансгаз" після того, як відчули сильний запах газу. За їх словами, прибулі на місце співробітники заявили, що провели перевірку, але не виявили ніяких неполадок.

За фактом вибуху порушено кримінальну справу. 17 січня оголошено в Грузії днем жалоби.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", вранці 31 грудня в житловому 10-поверховому будинку в російському Магнітогорську стався вибух, імовірно газу, в результаті чого секція будинку обвалилася. Загальне число загиблих в результаті обвалу будинку склало 39 людей.