RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Сірий кардинал Кремля передрік Росії вік путінізму

Помічник президента РФ, куратор окупованого Донбасу Владислав Сурков заявив, що "політична машина Путіна" буде визначати обличчя Росії на найближче століття.

Цю думку він опублікував в статті в "Независимой газете".

На його думку, "обрушившись з рівня СРСР до рівня РФ, Росія валитися припинила, почала відновлюватися і повернулася до свого природного і єдино можливого стану великої, що збільшується і щороку збирає землі спільності народів".

"Держава Росія триває, і тепер ця держава нового типу, якого у нас ще не було. Оформлене в цілому до середини нульових, воно поки мало вивчено, але його своєрідність і життєздатність очевидні. Стрес-тести, які воно пройшло і проходить, показують, що саме така, органічно складена модель політичного устрою явиться ефективним засобом виживання і піднесення російської нації на найближчі не тільки роки, але й десятиліття, а швидше за все і на весь майбутнє століття", - зазначив помічник Путіна.

Він також назвав РФ "державою Путіна", назвавши її однією з основних моделей держави в історії Росії поряд з царством Московським, Російською імперією та СРСР.

"Велика політична машина Путіна тільки набирає обертів і налаштовується на довгу, важку і цікаву роботу. Вихід її на повну потужність далеко попереду, так що і через багато років Росія все ще буде державою Путіна, подібно до того як сучасна Франція досі називає себе П'ятої республікою де Голля, Туреччина (при тому, що при владі там зараз антікемалісти) як і раніше спирається на ідеологію "Шести стріл" Ататюрка, а Сполучені Штати і понині звертаються до образів і цінностей напівлегендарний "батьків-засновників", - написав Сурков .

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі згадали обіцянку президента Росії Володимира Путіна здійснити "ривок" і підвели статистичні підсумки 2018 року.