RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

У Росії вибухнула чергова багатоповерхівка: фото і відео смертельної трагедії

У російському Красноярську в житловому будинку стався вибух газу, в результаті чого обвалилися перекриття в трьох квартирах.

Про це повідомляє "Интерфакс".

За попередньою інформацією, врятовано 12 чоловік. Під завалами знайшли тіло одного загиблого. За даними МВС РФ це чоловік.

"Врятовано 12 осіб, про жертва та постраждалих інформація уточнюється", - сказав співрозмовник агентства. За його словами, вибух стався ввечері в четвер у триповерховому будинку на Кандагарській вулиці.

У прес-службі регіонального главку МНС РФ підтвердили повідомлення про вибух побутового газу.

"14 лютого о 21:10 (за місцевим часом) надійшла інформація про бавовні побутового газу в триповерховому житловому, за адресою: вул. Кандагарська, 3", - сказали в прес-службі.

Зазначається, що вибух газу спровокував руйнування на другому та третьому поверсі будівлі. Там також зазначили, що серед 12 врятованих мешканців двоє дітей. Загиблих і постраждалих попередньо немає.

Джерело в службі "швидкої допомоги" повідомило, що ніхто з врятованих мешканців будинку за медичною допомогою не звернувся. "Однак, належить перевірити обрушилися квартири. В них можуть бути люди", - сказав він.

Повідомляється, що екстрені служби перевіряють інформацію про одну людину, який може знаходитися під завалами на місці вибуху.

За попередніми даними, вибух стався в одній з квартир на другому поверсі.

"Попередньо могло мати місце порушення техніки безпеки при користуванні газовим обладнанням або його несправність в кутовій квартирі на другому поверсі", - сказало джерело.

Як повідомляв "Апостроф", вранці 31 грудня в житловому 10-поверховому будинку в російському Магнітогорську стався вибух, імовірно газу, в результаті чого секція будинку обвалилася. Загинули 39 чоловік.

14 січня в російському місті Шахти стався вибух в багатоповерховому житловому будинку. Загинули 5 людей.