RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

У Росії сталася стрілянина в школі: перші фото, відео і дані про постраждалих

У п'ятницю, 1 березня, в Нижньому Новгороді (Росія) невідомі влаштували стрілянину біля школи № 121, в результаті чого одна людина отримала поранення плеча.

Про це повідомляє Telegram-канал Mash.

"Очевидці кажуть, що стріляли біля входу в школу №121. Деякі з вчителів стверджують, що всередину забігали троє підлітків з травмата. Можливо, це були потерпілі і зброї у них не було, а педагоги плутаються в свідченнях. Школярів довелося закрити на другому поверсі", - йдеться в повідомленні.

Уточнюється, що злочинці, які стріляли з пневматичної зброї, крилися на чорному джипі. У місті оголосили план перехоплення. Що стосується потерпілого, то він від госпіталізації відмовився.

Незабаром Telegram-канал опублікував відео, на якому, ймовірно, зображено стрілка. "Імовірно, саме ця людина влаштувала стрілянину у нижегородській школі. Його зняв випадковий перехожий, якого водій чорного позашляховика мало не збив перед цим", - йдеться в повідомленні.

Обережно, ненормативна лексика!

Імовірно, що стріляли в водія чорного позашляховика, його теж бачили біля школи (і з нього теж стріляли). Потім джип помітили біля місцевого ринку. Він їхав на величезній швидкості і мало не збив людей на переході.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Росії підліток влаштувала стрілянину в школі.