RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Улюбленець Путіна видав в мережі пост ненависті про Росію

Один з улюблених акторів Володимира Путіна, Олексій Панін, зізнався в ненависті до Росії.

Про це він написав на своїй сторінці в Instagram.

Він уточнив, що його батьківщина - "це планета Земля", а "країну під назвою Росія" він не любить.

"Єдина країна в світі з тих, де я був, куди не хочеться повертатися", - пише Панін.

За його словами, Росія - це "брудна, кримінальна, гомофобна країна, в якій люди ненавидять один одного і всіх навколо себе" і в якій "ніколи нічого не зміниться".

Влада налаштувала проти весь цивілізований світ, на нас дивляться, як на дикунів - продовжує актор. І проблема, вважає він, не в тих, хто дивиться, а в росіян.

Панін торкнувся теми Другої світової війни. З нею не все однозначно, пише він: "Ми разом з Гітлером, в 39 році, захопили Польщу, розбомбили Фінляндію і самі збиралися напасти на Німеччину! Не встигли!". Що ж стосується звільнення Європи від нацистів, то це нібито "теж брехня", оскільки "ми не звільнили її, а окупували".

Єдине досягнення Росії за 75 років - політ Юрія Гагаріна в космос, вважає Панін. "Ми проводимо олімпіади і ЧС з футболу, а російські діти вмирають від раку", "чесних, демократичних виборів немає і не буде", "писати можна до посиніння".

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", скандальний російський актор Олексій Панін опублікував в мережі чергове провокаційне фото.