RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Лукашенко прийняв радикальні рішення через обісраних корів: повне відео скандалу

Президент Білорусі Олександр Лукашенко, після відомого візиту в корівники Могилевської області, звільнив міністра сільського господарства і заступника прем'єр-міністра.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Як зазначається, відповідні укази було підписано 27 березня. Зокрема, Михайло Русий був звільнений з посади заступника прем'єр-міністра Білорусі. Володимир Доманівський був звільнений з посади голови Могильовського обласного виконавчого комітету. Леонід Заєць також був звільнений з посади міністра сільського господарства і продовольства Білорусі.

Відзначимо, Михайло Русий в 1994-му був призначений міністром природних ресурсів та охорони навколишнього середовища. Керував Мінприроди до 2001 року, потім на два роки очолив Мінсільгосппрод. Приводом для відставки з поста міністра сільського господарства в 2003 році став великий скандал з "приписками": з'ясувалося, що аграріям не виплатили зарплату і не розрахувалися з ними за здані продукти. Пізніше працював дипломатом, депутатом. У 2010 році з парламенту Русого відкликали - назад в уряд. Він очолив Міністерство сільського господарства. Через два роки пішов на підвищення - став віце-прем'єром.

Також було опубліковано повне відео візиту Лукашенка в скандальні корівники.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", Міністерство закордонних справ Білорусі публічно принизило посла Росії Михайла Бабича.