RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

У Москві поліцейський-педофіл викрав двох школярок: фото жертв

У Москві стався кричущий випадок: колишній працівник правоохоронних органів викрав двох дівчаток 14 і 16 років.

Про це повідомляється в Telegram-каналі LIFE SHOT, публікуючи фото жертв.

Так, першим зникнення дітей помітив батько однієї зі школярок. У той день вона вийшла погуляти з подружкою, а потім пропала і перестала відповідати на дзвінки. Стурбований батько тут же звернувся в поліцію.

Прибулі правоохоронці, одразу ж підняли відео з камер спостереження і помітили чоловіка, який вів дівчаток до себе в квартиру.

"Виявилося, що це був колишній оперативник. Поліцейські буквально вирвали дівчаток з лап чоловіка. Коли вони потрапили до нього в квартиру, він залицявся до школярок ..." - пише видання.

В той день школярки сиділи на гойдалках у дворі на Волзькому бульварі. Раптово до них підійшов чоловік - вони спробували втекти, але він схопив одну з них за капюшон і став погрожувати другій, що вб'є її подругу, якщо вони не підуть з ним. Після цього він став погрожувати пістолетом ТТ, який, нібито, був у нього при собі.

"Кричати і кликати на допомогу дівчинки побоялися - увійшли в квартиру. Екс-поліцейський ліг на ліжко і наказав їм роздягтися. Він погрожував їм викруткою. Хотів, щоб вони переспали з одним чоловіком і тим самим його скомпрометувати. Попередньо, це через нього маніяка і звільнили з органів", - додають в Telegram-каналі.

Природно, дівчатка відмовилися. Тоді чоловік дав їм банку з порошком і попередив, що якщо вони будуть смикатися, то вибухом їм відірве руки. Попередньо, в банці був тротил. Після цього екс-поліцейський зробив кілька знімків дівчаток і сказав, що вони тепер у нього на гачку, а значить в поліцію їм йти не можна. Потім запропонував разом подивитися кіно. Маніяк включив фільм і почав приставати до школярок. У цей момент у двері і увірвалися поліцейські.

Пізніше виявилося, що маніяк - зразковий батько, у нього є син 14 років. А дружина до сих пір не може повірити в те, що сталося.

Як повідомляв "Апостроф", раніше під Києвом невідомі побили і викрали дитину.