RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Вже недалеко до бандерівця: в мережі висміяли випад росЗМІ проти Зеленського

Пропагандистські видання РФ поширили матеріал про те, що новообраний президент України Володимир Зеленський і його команда нібито фінансуються структурами американського мільярдера Джорджа Сороса.

Про це повідомляється в Twitter-акаунті "Рогозін на орбіті".

Автори поста стверджують, що видання, яке опублікувало матеріал, є дочірньою структурою заблокованого в багатьох країнах через велику кількість фейків ЗМІ LifeNews.

"Російське пропагандистське видання Daily Storm розповіло, що команда Зеленського "пов'язана зі структурами, які фінансуються за рахунок Джорджа Сороса і США", - уточнюється на сторінці.

Зокрема, в пропагандистській статті Daily Storm відзначається, що команда Зеленського частково складається з людей, які нібито активно співпрацюють з мільярдером Соросом - "майстром кольорових революцій". До таких приписують екс-міністра фінансів Олександра Данилюка, екс-міністра економічного розвитку Айвараса Абромавичуса і нардепа Сергія Лещенка.

"Уже недалеко до бандерівця", - відзначили в паблік "Рогозін на орбіті".

Як повідомляв "Апостроф", пропагандисти з телеканалу "Росія 1" не дали спокійно відпочити новообраному президенту України Володимиру Зеленському в Туреччині. На телеканалі анонсували "бесіду" з українським президентом, а також опублікували промо-ролик зі спілкуванням із Зеленським.