RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Окупанти задумали новий спосіб попіарити Керченської міст

У окупаційній структурі "Мінтранс Криму" обговорюють проект обмеження швидкості руху залізничного транспорту по Керченському мосту, щоб туристи могли "насолодитися усіма видами, що відкриваються" на місцевості.

Про це повідомив "віце-прем'єр" Криму Михайло Селезньов, передає primechaniya.

Згідно з проектом, швидкість повинна бути знижена до 20 кілометрів на годину максимум.

"З колегами ми зараз обговорювали, пропонуючи, щоб швидкість не перевищувала 20 кілометрів на годину безпосередньо по Кримському мосту під час руху", - повідомив він.

В даний момент окупанти ввели в Криму обмеження швидкості рух поїздів в 120 км/годину, в той час як на території Росії встановлено ліміт у 80 км/годину.

Кримський "чиновник" припустив, що багато туристів забажають поїхати в Крим на поїзді саме для того, щоб проїхати по Керченській мосту.

"Це буде серйозна конкуренція для авіаперевізників, тому що багато скористаються можливістю потрапити до Криму саме на поїзді", - додав він.

Згідно з інформацією з уряду РФ, відкриття руху по залізничній частині моста окупантів до Криму планується до кінця нинішнього року.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в РФ визнали, що Керченський міст не виправдав надій росіян і не зміг сприяти зниженню цін в Криму.