RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Не за це діди воювали: росіяни посварилися через сміливий плакат на акції в Єкатеринбурзі

У Росії 9 травня молодий чоловік з Єкатеринбурга вийшов на акцію "Безсмертний полк" з плакатом з написом "Не за таку країну проливалася кров наших дідів", що викликало бурхливу реакцію серед користувачів російських соцмереж.

Про це повідомляє видання "Єкатеринбург онлайн", посилаючись на фото хлопця і коментарі під Вконтакте, Facebook та інших мережах.

У виданні відзначили, що тепер "хлопець став популярний на всю країну" через свою "спірну табличку".

Відзначається, що молодий чоловік на ході був не один, а з сім'єю. Судячи з фото, плакат не викликав у них різночитань, як і у інших учасників акції, зафіксованих на фото.

Журналісти уточнюють, що традиційно на цій акції прийнято нести не плакати з меседжем, а портрети загиблих у Другій світовій війні родичів.

Фото хлопця, за повідомленнями видання, потрапило відразу в кілька багатомільйонних груп у Вконтакте (заборонена в Україні соцмережа) і кілька великих каналів в Telegram. Серед російських користувачів виникло бурхливе обговорення.

Як повідомляв "Апостроф", в Росії здивували дивними акціями "Безсмертного полку", які прокотилися по всій країні в День Перемоги, 9 травня. Так, в акціях брали участь і собаки і водолази в костюмах.