RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Він все знав: з'явилися документи про серйозну хворобу Доренка

Вдова російського пропагандиста Сергія Доренка, який загинув в ДТП, повідомила, що проблеми з серцем були у її чоловіка давно.

Про це пише в "Говорить Москва" в Telegram, публікуючи фотопідтвердження її словам.

"4 червня 2016 року Сергій пройшов ультразвукове обстеження серця. Було поставлено діагноз: аневризма висхідного відділу аорти з аортальною регургітацією 1 ступеня. 8 червня 2016 роки він зробив КТ коронарних артерій в іншій клініці. Діагноз підтвердився. За словами лікарів, операція не була потрібна. Через рік він знову робив УЗД для контролю. Сергій знав про проблеми з серцем, на постійній основі приймав препарати, що знижують тиск. Усі медичні документи вже передано в поліцію", - розповіла виданню Юлія Доренко.

Юлія додала, що у Сергія були складні відносини з дочками від першого шлюбу.

"Зі старшою дочкою Катериною Доренко Сергій не спілкувався кілька років. З Ксенією розмовляв пару раз на рік. Вони не були присутні на похоронах батька Сергія, їхні дідусі. Знати про стан здоров'я мого чоловіка вони не могли. Сергій часто говорив у розмові з друзями про відносини з Катею і Ксенією: "Вони мене не поважають. Ставляться до мене як до власності. Мені така любов не потрібна", - поділилася особистими подробицями вдова.

Також вдова Доренка зазначила, що загиблий завжди хотів, щоб його кремували.

"Він був категорично проти обрядів, пов'язаних з похованням труни в землі. Він хотів бути піддано кремації, як і його батько. У 2014 році ми з Сергієм і його мамою поховали таким чином Леоніда Пилиповича. Це було рішення Сергія, він в ньому не сумнівався. Він хотів, щоб його власний прах було розділено: частина потрібно було поховати в землі, щоб було місце, куди приходити дітям; частина - розвіяно на горі Мітрідат, в Керчі, де Сергій народився і проводив літні канікули зі своєю бабусею Оленою. Своє бажання він часто повторював мені, нашим друзям і колегам. Сергій навіть вибрав музичний супровід для прощання: Simon & Garfunkel "Bridge Over Troubled Water". Я вважала своїм обов'язком виконати волю коханої людини", - розповіла вона.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Росії назвали шість несподіваних версій причин смерті Доренка.