RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

Всі новини

Бойовик ДНР відзначився цинічною скаргою на українських військових

Бойовики ДНР відзначилися черговою нахабною брехнею щодо ходу протистояння на Донбасі в ефірі сепаратистських ресурсів.

Відео з фрагментом інтерв'ю бойовика Саші "Шмєля" виклав блогер Necro Mancer у себе в Twitter-акаунті.

Він іронічно зазначив, що інтерв'ю нове, записане в 2019 році, і бойовик очевидно не знає правди, або відверто бреше про те, що військовослужбовці ЗСУ строкової служби служать на передовій на Донбасі.

"Саша "Шмєль" про снайперів-найманців, злісних нациків і бідних мобілізованих ЗСУшніків", - підписав відео блогер.

У ролику бойовик стверджує, що націоналістичні батальйони на Донбасі нібито вбивають всіх полонених і постійно інтенсивно обстрілюють позиції НЗФ, в той час як військовослужбовці ЗСУ більш "миролюбиві" і не хочуть воювати. На його думку, багато в чому це обумовлено тим, що "ЗСУшників пригнали" на передові позиції і вони "не надто хочуть воювати". Також бойовик згадує "цікавих снайперів" ВСУ, озброєних "хорошою оптикою", які вбивають членів НЗФ "просто так".

Також бойовик згадує українських військовослужбовців з шевронами "рабовласник", яких НЗФ брали в полон. Necro Mancer зазначив, що окупанти згодом їх убили, але бойовик про це мовчить.


Як повідомляв "Апостроф", раніше в СЦКК повідомили, що бойовики продовжують зосереджувати десятки одиниць танків, гаубиць і зенітних ракетних комплексів на Донбасі.