RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Напекло в голову: в мережі висміяли заяву Поклонської про репетицію Майдану і руйнування Росії

Колишня самопроголошена прокурор окупованого Криму, а нині депутат Держдуми РФ Наталя Поклонська заявила, що події в Єкатеринбурзі, де активісти виступають проти будівництва церкви на місці, де, на їхню думку, повинен бути сквер, є "репетицією Майдану".

Про це повідомив ряд російських ЗМІ, посилаючись на коментар Поклонської "КП".

Незаконно обрана в Думу з окупованого регіону України депутат заявила, що акції в Єкатеринбурзі проводяться у відповідності з техніками нейролінгвістичного програмування.

"Це вже останній крок по знищенню Росії. Тому треба розуміти, що ось такі ось гасла і пострибеньки - це все просто чиясь програма, чийсь задум. Це нейролінгвістичне програмування, якому піддають вас", - заявила депутат.

При цьому в соцмережах сприйняли її коментар іронічно і порекомендували їй пройти курс терапії.

"У Росії теплішає, деяким вже щільно напекло в голову, наприклад, Наталії Поклонській, яка висловилася про події в ЕКБ", - відзначили в одному з популярних Telegram-каналів.

"Пані Поклонська, теж піддалася нейролінгвістичному програмуванню, що не розуміють, що люди не проти храмів, а за будівництво на його на місці скверу", - прокоментувала ситуацію росіянка з Москви.

"Виникло відчуття, що Поклонська приміряє на себе лати Жанни Д-Арк. Так уже силкується то імператора захистити, то храм, який ще й невідомо, потрібен чи ... Чи варто, лякати майданом нас? Чи не краще не провокувати цей самий майдан?", - зазначив ще один москвич.

Як повідомляв "Апостроф", раніше український карикатурист Андрій Петренко жорстко висміяв протести в Єкатеринбурзі (Росія), які тривають протягом останніх трьох днів, зобразивши "духовну скрєпу Росії" у вигляді хрестоподібної поліцейської палиці.