RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Було погане передчуття: стало відомо про нову серйозну НП з літаком в Росії

У Росії літак, який прямував з Кіпру в Самару, не заплановано сів в аеропорту Краснодара.

Про це повідомляють росЗМІ.

"У літака відмовила паливна система. Хотіли садити, де вийде, але дотягли до Краснодара. Сіли добре, але все сиві. Через 5-6 годин нас посадили в цей же літак, який відремонтували. Зараз вже приземлилися в Самарі", - розповів один з пасажирів рейсу.

За його словами, багато пасажирів в результаті все-таки запанікували і, мабуть, поїхали на поїзді або поміняли квитки: після вильоту з Краснодара в салоні були порожні місця. Як розповіла ще одна пасажирка, літак прилетів до Ларнаки з невеликим запізненням. І у пасажирів було погане передчуття.

"При нас вивантажили народ і багаж, через 15 хвилин нас вже садили. Перевірок ніяких не було, колеса фотографували і щось в кабіні пошуршали. Летіли нормально, але літак видавав дивні звуки. Потім оголосили, що входимо в зону турбулентності. Потім почали оголошувати, що ми зробимо "екстрену посадку, хоч десь". Думали в Сочі, але сіли в Краснодарі. Нас не зустрів співробітник аеропорту. Чотири години чекали представника компанії, без води і їжі, так як в літаку нас не погодували", - розповіла вона.

Як повідомляв "Апостроф", раніше з літаком уряду Росії сталася надзвичайна подія в небі над Лаосом.