RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Давайте я видам указ: Путін в Італії різко висловився через Україну

На прес-конференції після переговорів з прем'єр-міністром Італії Джузеппе Конте президент Росії Володимир Путін зробив різкий випад у бік України.

Про це повідомляється в Telegram-каналі 360tv.ru.

"Чому ви ніколи не питаєте наших українських партнерів: коли ви це зробите? Ми ж не можемо це зробити за них. Давайте я видам цей указ, що це буде тоді? Що це буде? Або треба прийняти рішення про амністію, закон прийнято - не підписано президентом України. Це прямо записано в Мінських угодах. І так далі. Давайте спокійненько розберемося, хто і що повинен зробити. І не будемо перекладати всю відповідальність на одну зі сторін", - сказав президент РФ.

Крім того, Путін заявив, що не поспішає з висновками і чекає закінчення передвиборної кампанії в Верховну Раду.

"Новообраний президент дійсно отримав великий мандат довіри від українського народу, весь час говорив про те, що він готовий врегулювати цю проблему, готовий вступити в діалог з усіма, від кого це залежить. Тепер, коли був в Європі, раптом оголосив, що не хоче розмовляти з сепаратистами, тобто якраз з тими людьми, з якими він повинен налагодити прямий діалог в Донбасі. Напевно, це теж якось не в'яжеться з тим, що говорилося в ході передвиборної кампанії. Дочекаємося закінчення передвиборної кампанії в парламент України - подивимося, що буде відбуватися в реальному житті", - цитує російського лідера Telegram-канал "Говорить Москва".

Як повідомляв "Апостроф", раніше діаспора влаштувала Путіну "теплий" прийом в Римі.