RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Нам всім повна "ж": росіяни злякалися незвичайної хмари, яка зависла над знаменитим містом

У понеділок, 8 липня в російському Воронежі бушувала негода, і одна з хмар у небі викликала серед городян "особливий ажіотаж".

Про це пише місцеве видання "Блокнот Воронеж".

Журналісти зазначили, що вказана хмара була схожа на "п'яту точку" з характерним розрізом.

Місцевий житель помітив схожість і залив фото незвичайної хмари в соцмережі, після чого знімок швидко поширився. Окремі городяни побачили в появі такої хмари особливий знак.

"Уже й небо говорить, що нам всім Ж", "Повна Ж", "За щось ми прогнівили небеса, ось і прийшла нам Ж", "І то правда, вона та сама і є", "І так ще довго буде", "Дивно, як природа розуміє стан справ в Воронежі", - пишуть городяни в коментарях під фото.

Слід зазначити, що в російськомовному сегменті інтернету Воронеж відомий приказкою "Бомбити Воронеж". Це відомий мем, аналог приказки "виколю собі око, аби у тещі зять одноокий був". У соцмережах часто зустрічаються такі демотиватори, а ЗМІ використовують цей мем в заголовках статей.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі показали зміну ставлення росіян до санкцій Європи і США. Зокрема, були показані мітинги, де жителі РФ скаржаться, що через санкції їм не вистачає коштів на їжу.