RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

В Росії затримали важливого топ-чиновника: що відомо

Російські силовики затримали заступника голови правління Пенсійного фонду РФ Олексія Іванова.

Про це пише "Комерсант" з посиланням на три джерела, одне з яких близьке до соціального блоку уряду, інше - до Пенсійного фонду, третє - до контрагенту фонду і підтвердили в силових структурах.

Чиновника підозрюють в отриманні хабара.

Джерело видання, близьке до слідства повідомило, що кримінальна справа стосовно Іванова знаходиться в провадженні слідчих центрального апарату Слідчого комітету РФ. Від більш докладних коментарів він утримався.

"Слідчим органам надається необхідне сприяння. Фонд працює у штатному режимі", - заявили в прес-службі Пенсійного фонду РФ.

Олексій Іванов став заступником голови правління Пенсійного фонду РФ в 2017 році, на цій посаді він курирував розвиток IT-інфраструктури та інформатизацію фонду. У грудні минулого року джерела "Комерсанта" розповідали, що він скоро може позбутися своєї посади. За словами одного зі співрозмовників видання, з кінця минулого року він позбувся своїх основних функцій в відомстві, багато його обов'язки перейшли іншому заступнику голови правління Фонду Миколі Козлову.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Московській області РФ загорілася теплова електростанція "Північна", полум'я помічено на перетині двох місцевих шосе - Волковського і Осташковського. З'явилося відео пожежі.