RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

У Росії жорстоко вбили бойовика ДНР: моторошний момент потрапив на відео, 18+

У мережі було опубліковано відео вбивства чоловіка в Москві із застосуванням холодної зброї, користувачі впізнали в убитому бойовика незаконних збройних формувань Донбасу.

Про це пише в своєму Twitter-акаунті користувач "Черговий по динири".

У відео між чоловіком у військовій формі (імовірно, бойовик ДНР) і групою людей починається словесний конфлікт. Що знаходиться в стані алкогольного сп'яніння бойовик швидко падає, а один з учасників групи - представник кавказької національності, починає бити його ножем зверху вниз.

"Строго 18 + ... А краще 30+. Кажуть, що в Москві була справа ... Наведіть у себе вдома порядок, а потім починайте допомагати іншим", - підписав відео користувач.

У коментарях під відео користувачі дали коротку біографічну довідку щодо убитого. Повідомили, що той воював не тільки на Донбасі, але і в Сирії. Також були опубліковані його фото і відео, де він грубіянить продавцям в магазині, стверджуючи, що "захищав їх в Сирії".

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі показали фотографії поховань російських найманців на Донбасі. "Хтось похований з прізвищем, хтось з кличкою (позивним). А є й зовсім "невідомі"- пишуть користувачі.