RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Духовненько: мережу повеселило відео святкової бійки на день ВМФ в Росії

У Новокузнецьку Кемеровської області РФ пасажири у формі морського флоту побилися у громадському транспорті, не поділивши місця.

Відповідне відео (нецензурна лексика, 18+) було викладено в YouTube на каналі "Підслухано Новокузнецьк".

У двохвилинному ролику група осіб в стані алкогольного сп'яніння грубіянить один одному, не в змозі зупинитися і вирішити питання цивілізованим шляхом. Приблизно через 20 секунд після початку конфлікту сторони, здається, забули про його причини і почали просто один одного ображати нецензурними виразами. Серед них також була помічена жінка, яка закликала перестати кричати і виражатися, оскільки у транспорті діти, але потім сама ж почала відповідати кривдникам ще голосніше. Власне, після її чергової репліки словесний конфлікт переріс у бійку – удар у вухо отримав її сусід.

Користувачі соцмереж зазначили стандартну поведінку п'яних російських військових у професійне свято і закликали об'єднати всі відповідні дати в одну, щоб влаштувати масштабне шоу.

Як повідомляв "Апостроф" 20 липня скандалом завершився матч чемпіонату Росії з пляжного регбі - зустріч між московською командою "Слава" і збірною Дагестану завершилася масовою бійкою. Конфлікт розгорівся при рахунку 5: 5 після того, як один з гравців дагестанської команди кинув піском в очі опоненту.