RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Масові протести в Москві: відео та нові дані про затриманих

В акції на підтримку кандидатів в Мосміськдуму, яким відмовили в реєстрації, взяли участь 1500 людей, причому 600 виявилися затриманими.

Про це повідомляється в Telegram-каналі Varlamov News з посиланням на дані МВС, а за неофіційними даними затриманих вже 700 і ця цифра може збільшитися. Також в мережі опублікували відео з місця акції в Москві.

"Затримували в основному в районі Пушкінської і Трубної площ, в районі Арбата і Нового Арбата, біля метро "Кропоткинская". Дитячий омбудсмен Москви Бунимович повідомив, що було затриманіосемеро неповнолітніх, один з них іногородній. Одному з учасників мітингу, за непідтвердженими даними, підкинули перцевий балончик", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, у минулі вихідні протести закінчилися рекордними затриманнями - за різними даними, від 1074 до 1373 осіб було затримано.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Читі відбувся антипутінський мітинг, на якому були присутні більше 700 осіб. Відзначається, що на мітингу виступив шаман Олександр Габишев, який навесні вийшов з Якутії, запланувавши дійти до Москви пішки за два роки, щоб, за його словами, вигнати злого духа Путіна з Кремля.