RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Індивідуальний "підхід": жорсткий розгін мітингів у Росії показали влучною карикатурою

В мережі була опублікована свіжа карикатура за мотивами розгону мітингу за вільні вибори в Москві (РФ), на ній зображені силовики, які б'ють людей незалежно від переконань.

Карикатуру виклав відомий художник Сергій Йолкін у себе в Facebook.

Так, на картинці зображено російські правоохоронці, які з посмішкою б'ють кийками активіста з банером "я за", зі злісним оскалом - того, хто "проти" і з байдужим виразом обличчя б'ють активіста з написом "мені пофіг".

Таким чином художник висміяв не тільки поліцейський режим в Росії та жорстке припинення будь-якої громадянської позиції, але і різнорідність і нездатність домовитися всередині російської опозиції, внаслідок якої учасники мітингу відчувають ще більші складності в протистоянні режиму.

Автор також скинув посилання на статтю, де вказано, що на мітингу в Москві було затримано майже сотню неповнолітніх дітей.

Як повідомляв "Апостроф", раніше під час масових протестів у Москві на підтримку кандидатів у Мосміськдуму, яким відмовили в реєстрації, виявили "український слід", нібито на мітинг прибули ветерани АТО з України.