RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

У Росії цілі міста пішли під воду після потужних злив: фото та відео потопу

В Ульянівській області Росії через сильні опади затопило відразу кілька міст, місцеві жителі опублікували в соцмережах відео і фото з місця подій.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ у себе в Telegram-каналах.

Журналісти зазначили, що за день в області випала норма опадів, яка зазвичай очікується за півтора місяці.

"Нічого особливого, просто за 12 годин на Ульянівській області випала півторамісячна норма опадів. Зараз служби усувають наслідки розгулу стихії", - повідомили в ЗМІ.

У той же час місцеві активісти закликали на допомогу жителів міста Димитровград, оскільки затопленим виявився центр для людей з інвалідністю. Місцева влада відреагувала на публікації громадських в соцмережах одним словом.

"Керівник центру реабілітації інвалідів Наталія Емангулова буквально благала про допомогу в соцмережах: "Що робити ??? Ми в розгубленості ... Чекаємо допомоги!". На цей клич відреагував перший віце-спікер ЗСО Василь Гвоздьов: "Тримайтеся", - пишуть місцеві видання.

Адміністрація міста Ульянівськ опублікувала список затоплених ділянок на підставі публікацій місцевих жителів і порекомендувала об'їжджати їх.

Як повідомляв "Апостроф", в кінці липня в Росії на популярному курорті Геленджик через рясні опади в деяких регіонах сталася масштабна повінь.