RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Кілер зізнався у вбивстві зірки російського шансону Михайла Круга: фото і відео

У вівторок, 6 серпня, в будинок популярного російського виконавця Михайла Круга, вбитого в 2002 році, привозили для проведення слідчих дій кілера банди "Тверські вовки" Олександра Агєєва.

Про це повідомляє Telegram канал "Mash".

Як наголошується, зазвичай на слідчий експеримент підозрюваних доставляють після свідчень, тому можливо, що Агєєв зізнався у вбивстві Михайла Круга.

"Саме Агєєв був другою людиною, яка забралася в будинок Круга в день вбивства. Разом з нині покійним Дмитром Веселовим (його вважають виконавцем вбивства)", - йдеться в повідомленні.

Агєєв вже відбуває довічне покарання за інші злочини. Він був членом банди "Тверські вовки". Також до Твері, де був убитий Круг, доставили ще одного кілера - одного з лідерів бойового крила банди "Вовків" Олександра Осипова. Вважається, що він причетний до вбивства Веселова.

Також повідомляється, що в минулому Агєєва вже підозрювали в резонансному нападі - він нібито розповів, де похований вбивця Круга. Однак свідчень поки не було.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", поліція встановила можливих вбивць відомого кримінального авторитета Олексія Петрова на прізвисько "Петрик", вбитого 1 серпня в Запоріжжі на власному приватному дворі.