RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

У Росії підліток зарубав сокирою всю свою сім'ю і наклав на себе руки: фото і відео

У ніч на неділю, 18 серпня, в селі Патрікєєво (Ульяновська область Російської Федерації) підліток сокирою зарубав всю свою сім'ю.

Про це повідомляє Telegram-канал Mash.

"16-річний Тімерлан Камалетдинов підготувався до вбивства. Вночі він убив бабусю, дідуся, матір і двох дітей-близнят чотирьох років. На столі залишився вирваний із зошита закривавлений листок, де підліток пояснив, що йде і забирає своїх рідних з собою", - сказано в повідомленні.

Відзначається, що після кривавої розправи над рідними Тимур зістрибнув з вежі стільникового зв'язку "Мегафона" (на фото) і розбився на смерть.

За словами знайомих, хлопець був спокійним, відмінником. З'явилося також його фото з однокласниками (в центрі).

На другому фото він з мамою і маленькими братом і сестрою.

На цьому фото Тимур і його мама.

Після вбивства родини в Ульяновській області прокуратура перевіряє відділ поліції у справах неповнолітніх.

Вже з'ясувалося, що перед убивством, о 03:00 ночі, Камалетдинов відправив другові голосове повідомлення, в якому пояснив, що не любить матір, брата і сестру, а тому єдиний вихід з конфлікту - вбити їх усіх. Бабусю з дідусем Тімерлан нібито любив і не хотів, щоб їх засмутила смерть дочки і онуків. Тому, зарубав їх теж.

Батько Тимура кинув сім'ю, коли хлопчик тільки пішов у школу. Чоловік був алкоголіком. Після розлучення він платив аліменти, але грошей родині все одно не вистачало. Мама Тимура разом з сином переїхала до батьків - жили вони на допомогу і пенсії в одному будинку.

У школі підлітка описують як дуже спокійного і врівноваженого. Він був відмінником і гордістю класу. На обліку в поліції ніколи не перебував. Те, що сталося, стало справжнім шоком для всіх, хто його знав.

"Усі свята разом проводили, ніколи слова зайвого не говорив, та й Марина ніколи не кричала на нього, мирні стосунки були. Бабуся у внукові душі не чула, вона тільки й говорила про Тимура. І ось подяка", - розповіла подруга сім'ї.

Прокуратура Ульяновської області стверджує, що підліток не перебував на обліку у лікарів, передумов для скоєння вбивства не було.

"Він залишив записку, де написав, що вирішив не засмучувати родичів, це дуже характерно для осіб, які страждають на шизофренію. Але говорити точно про це діагноз поки не можна", - сказали "Інтерфаксу" у відомстві.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в приватному будинку російського міста Нязеперетовськ були виявлені мертвими п'ять осіб, серед яких чотирирічна дитина.