RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Сурков відзначився цікавим визнанням про екс-ватажка ДНР, який став чиновником в Росії

Помічник президента РФ Владислав Сурков заявив, що чиновники окупаційних адміністрацій на утримуваній бойовиками і російською армією частині Донбасу є "цінними кадрами" в Росії.

Таким чином він прокоментував призначення в адміністрацію міста Елісти в Калмикії (РФ) колишнього ватажка бойовиків ДНР Дмитра Трапезнікова, передає блогер Necro Mancer на своїй сторінці в Twitter.

Блогер послався також на критичну заяву про призначення іншого лідера бойовиків - Ігоря Безлера. Той зазначив, що Трапезніков як ставленик Суркова неодноразово уникав відповідальності за розкрадання під час роботи на окупованих територіях України.

"Не сумніваюся, що і в Калмикії ви будете красти так само ефективно і з такою ж користю", - прокоментував Безлер слова Суркова.

Також він вказав на деталі з біографії нинішнього російського чиновника - нібито, що той був звільнений з холдингу українського олігарха Ріната Ахметова через махінації, а потім через ту ж "діяльність" - з благодійного фонду.

Як повідомляв "Апостроф", раніше стало відомо, що оточення ватажка бойовиків так званої ДНР Дениса Пушиліна придумало йому нову кличку, пов'язану з його різким набором ваги після приходу до влади "республіки".