RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Розмова двох ідіотів: мережа в істериці через "кремлівське хоку" Путіна і Медведєва

Діалог про прохолодну погоду між президентом РФ Володимиром Путіним і прем'єр-міністром Дмитром Медведєвим викликав бурхливу реакцію в мережі.

Відео розмови керівників російської держави опублікував в Twitter пропагандист з кремлівського пулу Дмитро Смірнов.

Репліки про похолодання і сніг, якими обмінялися в коридорі Кремля Путін і Медведєв, викликали велику кількість їдких коментарів.

"Кремлівське хокку. Чекаємо літньої серії. Медведєв: Жарко стало скрізь! Путін: Потепліло. Медведєв: Літо просто! Путін: Сонце зійшло", - негайно відреагували в мережі.

Несуттєва тема оприлюдненої розмови і пози Путіна і Медведєва, повернених спиною до глядача, викликали хвилю обурення. "Більше нема про що говорити", "Це повинен бути коридор Гаазького трибуналу", "Показово, яким місцем вони повернені до народу ...", "Так прохолодно, пора покришки палити", "Стриманий, але насичений змістом діалог двох безперечних геніїв сучасності ","Ось вони, найперші особи найбільшої в світі держави. Народився при них і вмираю, а вони все йдуть цим коридором до барлоги. Треба ж було мені так не поталанити", - пишуть користувачі соцмереж.

Як повідомляв "Апостроф", раніше відомий карикатурист зобразив найбільший страх Путіна.