RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

У Росії в прямому ефірі на всю країну пролунав слоган "Слава Україні": опубліковано відео

Російський соціолог і філософ Ігор Чубайс на дебатах з колишнім ватажком бойовиків так званої ДНР Ігорем Стрєлковим-Гіркіним назвав того злочинцем і пішов з місця дебатів зі словами "Слава Україні".

Відповідне відео було опубліковано на Facebook сторінці "Комсомольская правда".

Дебати між Чубайсом і Стрєлковим-Гіркіним були заплановані в рамках програми "Радіорубка" на радіостанції "Комсомольская правда". Відразу ж після початку дебатів Чубайс взяв слово і висловив свою позицію по відношенню до ситуації в Росії і Кремля. Він звинуватив президента Росії Володимира Путіна в триваючій глибокій демографічнй та економічній кризі, в якій перебуває країна.

Після цього Чубайс назвав війну з Україною злочином і заявив, що дебатувати з людиною, яка розв'язала війну, буде тільки якщо той це визнає. Відразу після цього Чубайс залишив студію зі словами "Слава Україні". Також після ефіру він прокоментував свій вчинок, додавши, що сперечатися з вбивцею Стрєлковим-Гіркіним не збирається.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", на російському телеканалі ОТР видали потужну промову про агресію Росії і окупацію українського Криму.