RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Стало відомо про дивовижний порятунок чоловіка під час смертельної НП з дамбою у Росії

У Росії у Красноярському краї прорвало відразу п'ять дамб, проте одному з робітників щасливий випадок врятував життя.

Про це повідомляє Telegram-канал "Baza".

"Абсолютно дивовижна історія з Красноярського краю - там випадкова" халтурка "врятувала життя робітнику під час прориву дамби. Віталій Пахомов майже добу вважався зниклим безвісти, поки несподівано не прийшов живий та неушкоджений", - йдеться у повідомленні.

Віталій Пахомов - бульдозерист на копальні "СІБзолото" і міг загинути, як і більшість його колег, коли прорвало п'ять дамб і чотирьох метрова стіна води обрушилася на робоче селище. Однак за день до цього Віталію запропонували підробити на сусідній ділянці.

Відразу після трагедії Віталія внесли до списку зниклих безвісти. Велика частина його напарників загинула, і тому ніхто не знав, що Пахомова просто не було вдома під час потопу.

20 жовтня в пів на четверту за місцевим часом Віталій, закінчивши роботу, повернувся на місце і постав перед очима вражених рятувальників та колег.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі з’явилася історія про те, як канадець Колін Даулер зустрівся в лісі з агресивним ведмедем грізлі і врятувався за допомогою кишенькового ножа.