RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

У Росії боєць Нацгвардії загинув під час складання іспиту: момент потрапив на відео

У місті Хабаровську (Російська федерація) боєць Россгвардіі з Бурятії помер в результаті отриманої травми під час змагань, в яких він бився за престижний краповий берет.

Відео смертельного іспиту росгвардійця було опубліковано в мережі.

Спаринг бійця в спеціальній амуніції з так званим "інструктором" був частиною кваліфікаційних випробувань, після яких привласнюють краповий берет - головний убір вищої форми відмінності.

Під час бою росгвардієць практично не відповідав на удари супротивника і з великими труднощами утримував рівновагу. Після першого падіння, йому допомогли піднятися і продовжити поєдинок. Навіть коли він остаточно повалився на землю, товариші по службі підбігли до нього із закликами вставати і битися.


Ймовірно, до трагедії призвели два чинники - виснаження росгвардійця після попередніх випробувань і сила ударів суперника.

У Росгвардіі офіційно підтвердили загибель бійця під час змагань в Хабаровську, якого терміново госпіталізували в стані коми, але лікарям не вдалося його врятувати - росгвардієць помер, не приходячи до тями.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Росії під час навчань під Оренбургом з літака скинули військову техніку, в результаті чого постраждали п'ятеро військових.