RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Щось дід слабкий: в мережі зауважили недобре на відео з Путіним

Президент Росії Володимир Путін звернув на себе увагу незвичайною кульгавістю під час покладання квітів до пам'ятника Кузьмі Мініну і Дмитру Пожарському на Красній площі в Москві в день народної єдності, який відзначається в Росії 4 листопада.

Опубліковане в соцмережах відео викликало безліч коментарів, в яких користувачі міркують про те, як похитнулося здоров'я російського президента.

Крім Володимира Путіна, в церемонії на Красній площі також взяв участь патріарх Російської православної церкви Кирил. Однак, навіть на його тлі президент Росії на відео виглядав немічним дідом.

"При покладанні Путіним квітів до пам'ятника Мініна і Пожарського яскраво виділяється і насторожує його кульгавість. Здоров'я Президента викликає багато питань останнім часом", - зауважили в російському Telegram-каналі Кремлевский мамковед.

Тим часом опубліковане в мережі відео викликало бурхливе обговорення.

"Щось коліна у діда взагалі погано гнуться", "Важко остання сходинка дісталася. Ох важко", - пишуть в коментарях.

Деякі також припустили, що дивна хода російського президента пояснюється тим, що Володимир Путін, комплексуючи через свій зріст, користується так званими пинеходами, які роблять його вищим.

Як раніше повідомляв "Апостроф", президент РФ Володимир Путін в ході виступу щодо зміни російської системи медичних закупівель відзначився жартом на свою улюблену тему - про бабусь.