RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

У Росії відкрили стрілянину по дітях: опубліковано фото з місця НП

18 листопада у селі Вирубово Одінцовського району (РФ) чоловік намагався застрелити 6-річну дівчинку та 7-річного хлопчика.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на публікацію "Комсомольської правди" у Telegram-каналі.

Того вечора мати 7-річного Михайла прийшла у гості до квартири матері 6-річної Марії. Дорослі залишилися на кухні, а діти пішли гратися в кімнату. Через деякий час жінки почули різкий звук, а налякані діти поскаржилися, що чоловік йшов повз вікна й кинув у скло камінь.

"Ми не зрозуміли навіть, що це. До нас на кухню прибігли дуже налякані діти. Вони сказали, що якийсь чоловік кинув камінь, вони так це зрозуміли. Ми їм навіть спочатку не повірили, подумали, що вони самі могли щось упустити, і, придумали так сказати нам", - розповіла Анастасія.

Наступного ранку жінка викликала майстра, щоб замінити розбите метало-пластикове вікно. Майстер, який виконував цю роботу, показав господині кулю, яка пробила два склопакети й застрягла у третьому. Це врятувало дітям життя. У замаху на дітей Анастасія підозрює сусіда з приватного будинку навпроти. Каже, що чоловік давно конфліктує з усіма мешканцями багатоповерхівки, де вона живе.

"Мені навіть у голову не могло прийти, що хтось може стріляти нам у вікно, тим більш у вікно дитячої кімнати. Я дуже злякалася, коли дізналася про це. У мене з усіма в селі хороші відносини, тільки з ним ( сусідом - ред.) одним періодично виникають конфлікти. Вірніше, він сам їх провокує. Все через цей дім, в якому я купила квартиру. Його не влаштовує, що цей будинок тут побудували, хоча будувала його навіть не я. Він сам мені говорив, що зробить все, що завгодно, але наш будинок тут стояти не буде", - розказала мати постраждалого хлопця.

Зараз ситуацію тримають на контролі правоохоронці.

"Апостроф" уже повідомляв про те, що 21 жовтня 2018 року в Кемеровській області Росії невідомий чоловік на велосипеді розстріляв жителів селища Пача.