RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

У Росії небезпечний злочинець намагався втекти із залу суду через стелю: фото і відео

18-річний росіянин, який підозрюється в ритуальному вбивстві власної сестри, спробував втекти із залу суду через стелю прямо на очах у поліцейських.

Відповідне відео опублікувало видання Life.

Леонід Грейсер підтягнувся на гратчастому стелі "акваріума", проломив головою плитку стелі і поліз в міжпотолочний простір.

На запису також можна побачити, як співробітники МВС намагаються повернути підозрюваного на місце. Щоб його витягти, їм довелося використовувати кийки і електрошокер. Потім Леонід застряг в дірці і йому довелося просити допомоги у правоохоронців.

Незважаючи на інцидент, суд все-таки зміг обрати Леоніду запобіжний захід і відправив його під арешт на два місяці.

Вбивство сталося напередодні в Москві. Хлопець напав з ножем на свою 21-річну сестру, з якою вони проживали разом. Дівчина встигла вискочити в під'їзд, але померла від отриманих травм.

Голе тіло сестри, покрите дивними знаками виявили сусіди. Молодого чоловіка знайшли поруч із загиблою, він малював на стіні ритуальні знаки і був голий.

Як раніше повідомляв "Апостроф", в мережі з'явилося відео, зняте під час обшуку в квартирі російського професора Олега Соколова, який жорстоко вбив свою студентку-коханку.