RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Крадуть навіть ялинки: мережу підірвали відео "підготовки" до Нового року в Росії

У двох російських містах напередодні новорічних свят були здійснені незвичайні злочини: з території дитячого садка вкрали ялинку, а з святкового дерева, що прикрашало центральну площу, стягнули іграшки.

Відео з новорічними злодіями потрапило в мережу.

У місті Єкатеринбурзі вбрану новорічну ялинку вкрали з території дитячого садка. Святкове дерево було ще торішнім, але в дитячому закладі його вирішили не викидати, а прикрасити іграшками і винести на подвір'я. Вночі ялинка стала трофеєм невідомого злодія, який потрапив на відео камер спостереження.


А в місті Смалько Воронезької області з новорічної ялинки, встановленої на площі Леніна, викрали святкові іграшки.

На опублікованому в соцмережах відео видно, як група людей, імовірно, пенсіонерів, знімає зі святковою конструкції величезні пластмасові кулі і складає їх в пакет. Навіть після того, як зловмисники помітили, що їх знімають, вони не припинили обкрадати ялинку.


У мережі з приводу новорічних крадіжок дивуються. "Ніколи представник великого народу не пройде байдуже повз прекрасного, що не зачепившись духовної скріпою", - іронічно пишуть коментатори.

Як повідомляв "Апостроф", раніше робот "Федір" російського виробництва, якого відправили на Міжнародну космічну станцію (МКС), зганьбився через нахабну крадіжку чужого фото.