RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Російська топ-пропагандистка засвітилася на відпочинку в Європі: фото і реакція мережі

Російська пропагандистка Ольга Скабеева спровокувала справжній скандал в мережі публікацією фото з відпочинку в "загниваючий" Європі.

У кадрі в Instagram в вона позує з сином від Євгена Попова.

У коментарях користувачі відзначили, що Скабеева ще раз підтвердила - Росія - місце для бидла, а "господарі життя" люблять цивілізовану Європу.

Фото: Instagram

"Який жах! Скабєєва повезла свого сина морально розкладатися! Звідки така ненависть до своєї кровинка ... Чим тільки годувати-то буде дитину ця матуся, невже чужою нашому організму отрутою?", "Навіть тварини з дуже маленьким мозком прагнуть до найбільш комфортних для себе умов ", "Ольга невже недуховності загниваюча Європа залучила Вас на новорічні канікули? Як же так то?! ... Чи це ви за завданням партії в тилу ворога? "," Дуже вже це на вашу думку, "патріотично"! С ТВ ганьбити Захід, а потім фото з відпочинку на Заході викладати! Не здивуюся есл і ви там вже і будиночок придбали, по сусідству з колегою Соловйовим "," Любимо Росію, а відпочиваємо в Венеції "," Так це на словах тільки люблять а за фактом пропагандисти продажні "," Ці утиркі в Росії тільки бабки качають !!! брешуть всій країні разом зі своїм муженьком !!! "," Як можна відпочивати за кордоном - там же біженці, сміття, розруха і злидні, а ще один геї кругом, повна розпуста. Вже краще в Саратові або вона своєму синові геїв показує? " , - пишуть в коментарях.

Нагадаємо, що р Російсько телеведуча і пропагандистка Кремля Ольга Скабеева заявила про телефонну розмову з президентом України Володимиром Зеленським.