RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Колишній коханий зарізав вагітну дівчину у під'їзді її будинку: фото і відео

У російському місті Новосибірську камера спостереження зафіксувала вбивство вагітної дівчини, на яку в під'їзді будинку напав з ножем її колишній співмешканець.

Про цю подію повідомили в паблік «Інцидент Новосибірськ» в соцмережах, опублікувавши відео моменту вбивства.

Інцидент стався в понеділок, 27 січня, в Жовтневому районі Новосибірська близько 15.00 в під'їзді багатоповерхового будинку.

На опублікованих кадрах видно, як молодий чоловік вийшов до дівчини, яка підійшла до ліфта. Під час сварки він завдає постраждалій ножові поранення, а потім добиває її ногами і спокійно йде з місця злочину.


Пізніше стало відомо, що дівчина була вагітною і втекла від свого співмешканця в орендовану квартиру, намагаючись сховатися від нього. Він вистежив її і чекав у під'їзді від самого ранку.

Після нападу потерпіла доповзла до третього поверху, хтось із сусідів викликав лікарів. Її доставили в міську клінічну лікарню № 1, де від отриманих травм померли і вона, і дитина. У дівчини було поранення черевної порожнини з пошкодженням порожнистих вен.

У Слідчому комітеті РФ повідомили, що за фактом вбивства порушено кримінальну справу.

У вівторок, 28 січня, підозрюваного затримали в Омську. Ним виявився 35-річний Рустам Габіловіч Фатуллаєв.

Як повідомляв "Апостроф", в Ростовській області Росії по-звірячому вбили депутата Законодавчих зборів регіону Андрія Алабушеві і його дружину.