RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

З'явилася кумедна фотожаба з "верховним правителем" Путіним

У мережі за допомогою чергової фотожаби висміяли пропозицію ввести в Росії посаду "верховного правителя" і призначити на неї чинного президента РФ Володимира Путіна.

Так, відповідну роботу опублікував блогер Олександр Бабак.

Автор взяв старе фото з міжнародного саміту за участю Путіна, де особливо помітний його низький зріст і прописав діалог між учасниками щодо лідера Росії. Зокрема, персонаж 44 президента США Барак Обама цікавиться чому верховний правитель "такий маленький", у відповідь йому кажуть, що той нібито "хворів".

Раніше робоча група з підготовки поправок до Конституції Росії запропонувала перейменувати посаду президента в "верховного правителя". Слід зазначити, що до складу групи крім законодавців входять актори, музиканти, відомі пропагандисти, а також терорист-письменник, який командував полком бойовиків на Донбасі Захар Прилепін.

Спікер глави Кремля Дмитро Пєсков пізніше заявив, що у Путіна поки немає ніякої позиції щодо перейменування його посади на "верховного правителя".

Як повідомляв "Апостроф", раніше спроби президента Росії Володимира Путіна залишитися при владі за допомогою виправлення Конституції РФ висміяли міткою карикатурою, зв'язавши їх з епідемією коронавіруса в Китаї.