RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Беззубий "кандидат в президенти": мережі повеселило зимове ноу-хау від "депутата" в Росії, відео

У російському місті Уссурійську так званий "народний голова" Віталій Наливкін використав залізну бочку з дровами для обігріву зупинок громадського транспорту. Жителі міста викликали рятувальників, а в мережі бурхливо коментують подію.

Про провокацію, яку влаштував "несправжній політик", повідомляють російські ЗМІ.

Про займання сміття на зупинці на Владивостоцькому шосе місцеві жителі повідомили на пульт пожежної охорони Уссурійська. До прибуття рятувальників вогонь загасили підручними засобами. Як виявилося, Віталій Наливкин, який відомий як народний голова Уссурійського району, вирішив встановити на зупинках громадського транспорту пристрої, які допоможуть місцевим жителям впоратися з лютневими морозами.

Щоб уссурійців не мерзли в очікуванні автобуса, він привіз залізну бочку, разом з несправжніми робочими завантажив в неї дрова і підпалив. Регулювати температуру порадив кількістю підкинутих дров.


На цей випадок бурхливо відреагували в мережі. "Навіть втративши зуб Наливкин не припиняє піклуватися про громадян. Головне глодом не зловживати", "У мене питання. Чому Мішустін, якщо є Наливкин?" - пишуть коментатори.

Медійний персонаж Віталій Наливкин, який в соціальних мережах представляється депутатом Уссурийской міської Думи, відомий тим, що тролі місцеву владу. Раніше в своїх роликах "депутат" своїми силами запобіг незаконну жарку шашликів і встановив на вулицях освіжувачі повітря, щоб не смерділо від засмітилася каналізації.

Як повідомляв "Апостроф", російські чиновники в австрійській столиці Відні побудували собі особняки в вигляді палаців.