RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Грали зі смертю вже давно: спливли скандальні деталі про блогерку, чия вечірка закінчилася трагедією

Відома блогер Катерина Діденко, яка влаштувала вечірку з нагоди дня народження, де троє людей загинули, ще троє потрапили до лікарні, давно загравала зі смертю.

Про це місцевим ЗМІ розповіли її знайомі.

Виявилося, що ще на початку грудня минулого року Катя Діденко опублікувала на своїй сторінці в соцмережі фотографію свого загиблого на цій вечірці чоловіка Валентина. На зображенні - чоловік блогерша тримає велику сумку. Дівчина підписала картку: "Несподівано, так? На фото один Валя! Залайкайте його з дебютом?) Стався прорив: він сам придумав, сам все купив і провів експеримент, а не я. Бачили в сторіз? Це просто бомба. Що вийде, якщо взяти вогнегасник, сумку, швабру і підпалити. Реально виходить бомба".

І це не єдиний подібний випадок. Зовсім нещодавно компанія, яка зібралася на вечірці у Діденко, вже відзначала один захід в лазні, але там обмежилися биттям посуду для веселощів.

Нагадаємо, що причиною нещастя став сухий лід, який кинули в басейн, бо гостям після лазні здалося, що вода стала занадто теплою. Внаслідок хімічної реакції з кубиків льоду почав активно виділятися вуглекислий газ, що знаходилися у воді люди отримали сильні хімічні опіки легенів.

Як повідомляв "Апостроф", спочатку стало відомо, що на вечірці у Діденко загинули двоє осіб, пізніше їх кількість збільшилася.