RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

У Росії покупці супермаркету скоїли "крадіжку століття": відео інциденту

У російському місті Кунгурі (Пермський край) з ігрового автомата в супермаркеті викрали 43 м'яких іграшки.

Дії злодіїв зафіксувала камера відеоспостереження.

Оператор ігрового автомата, встановленого в фойє одного з місцевих супермаркетів, звернулася в поліцію, виявивши розбите скло апарату та пропажу 43-х м'яких іграшок. Сума заподіяного збитку склала понад 8 тисяч рублів.

Вивчивши записи камери спостереження, поліція встановила особи злодіїв і ще одного фігуранта справи, який притягується до адміністративної відповідальності за пошкодження чужого майна і дрібне розкрадання.


Як видно на оприлюднених в мережі кадрах, молодий чоловік в стані алкогольного сп'яніння намагався дістати іграшку за допомогою маніпулятора. Через невдачі він розлютився, розбив скло автомата кулаком, сильно порізавши при цьому руку, після чого забрав бажану іграшку і пішов.

Через деякий час розбитим склом апарату скористалися двоє покупців супермаркету. Вони набрали за пазуху по два десятки іграшок і зникли з місця події.

Як повідомляв "Апостроф", в підмосковному місті Чехові (Російська Федерація) охоронці гіпермаркету "Карусель" до крові розбили обличчя покупцеві, що зайшов в торговий заклад без захисної маски.