RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

У Росії вантажівка влаштувала "пекельну" ДТП через відмову гальм: фото і відео моменту аварії

У Челябінській області (Російська Федерація) вантажівка на автотрасі біля моста через річку Сільгу протаранила і зім'яла чотири легкових автомобіля. В результаті аварії загинули двоє, поранено сім осіб.

Відео моменту зіткнення опублікував на відехостінгу YouTube місцевий канал Телеканал 360.

Жахлива ДТП сталася у вівторок, 16 червня, на трасі М-5 на відремонтованому мосту через річку Сільгу. Як видно на знятих кадрах, вантажівка голосно сигналячи буквально підім'яла під себе чотири легкових автомобіля, після чого зіткнулася із ще однією вантажівкою і зупинилася.


Як виявилося, аварія сталася через відмову гальмівної системи. Вантажівка, якою керував 36-річний водій, скоїла зіткнення з легковими автомобілями "Лада Гранта", ВАЗ-2114, Audi-Q7, Renault Sandero і вантажним автомобілем Cino, які рухалися в попутному напрямку

Кадри страшної аварії спочатку з'явилися в соціальних мережах. На місце аварії з'їхалися рятувальники, поліція і співробітники ДІБДР. Проїзд через міст перекрито.

Як повідомляв "Апостроф", в центрі російського міста Назрань (Інгушетія) у вівторок, 16 червня, сталася масова перестрілка за участю співробітника Росгвардіі і його родичів, як мінімум, четверо осіб загинуло.