RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

Всі новини

Михайло Єфремов на домашньому арешті потрапив у "гадючник"

Російський актор Михайло Єфремов, який після скоєння смертельної ДТП перебуває під домашнім арештом, перестав зловживати спиртним і багато читає.

Про це повідомляє "Комсомольская правда".

Як розповідає дружина 56-річного актора Софія Круглікова, Михайло Єфремов читає книги, дивиться ТБ - кіно і серіали, пише. У просторій квартирі у нього величезний робочий кабінет, який Єфремов називає "барлогом", іноді "гадючником". Кімната влаштована так, щоб гучні звуки телевізора або тютюновий дим не проходили в інші приміщення квартири - встановлена звукоізоляція. Єфремову дозволено спілкуватися з адвокатом, слідчим, дружиною і дітьми. На вулицю він не виходить.

"Ніякого алкоголю він звичайно зараз не вживає. Тільки - мінералку. Тепер читає новинки літератури, то, що раніше не встигав. З печінкою у Єфремова все в порядку - функціонує як треба. Проблеми у нього з легенями, точніше з дихальними шляхами - астма у нього", - розповів близький друг сім'ї Єфремових.

Як повідомляв "Апостроф", на початку липня адвокат Михайла Єфремова несподівано заявив про його невинуватість в ДТП в Москві на Садовому кільці, в якому загинув кур'єр Сергій Захаров.

У той же час потерпілі у справі актора Михайла Єфремова, який влаштував смертельне ДТП в центрі Москви, зажадали відшкодувати їм моральну шкоду в розмірі понад 40 мільйонів рублів (близько 565 тисяч доларів).