RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

У Росії урочисто відкрили туалет - мережі з гумором оцінили "прорив"

У Росії ДТРК "Вятка", яка є відділенням телеканалу "Росія-1" в Кіровській області, випустила репортаж про те, що в Кірові відкрили біотуалети на кінцевих зупинках громадського транспорту. Телеканал показав сюжет ще 30 липня, але в соцмережах на нього звернули увагу лише на початку серпня.

Про це пише "Медуза".

Репортаж, на думку багатьох глядачів, вийшов сумним. Спершу кореспондентка телеканалу повідомила, що перші відвідувачі "по достоїнству" оцінили туалети, призначені для водіїв і кондукторів автобусів. Один з кондукторів розповіла, що співробітники транспортної компанії чекали туалети ще взимку, оскільки "мучилися" і ходили замість туалету "за гаражі, по кущах, всюди". По ходу сюжету кореспондентка уточнила, що зайти в ці туалети зможуть "далеко не всі", а тільки водії і кондуктори. Для інших є біотуалети в парках.

Про сюжет ДТРК "Вятка" написали популярні телеграм-канали. Над репортажем намагалися жартувати: "Новини наддержави", "Відчувається велич", "Ну нарешті комфортне міське середовище", "Хроніки вставання з колін". А 6 серпня про репортаж висловився політик Олексій Навальний: він назвав відкриття туалетів "справжнім проривом". Після цього сюжет без пояснення причин прибрали з сайту ДТРК "Вятка" (кеш).

Як повідомляв "Апостроф", у Російській Федерації на полігоні Капустін Яр провели пуск ракет комплексу "Іскандер-М" по об'єктах умовного противника.