RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Готова стати лідером: Тихановська зробила гучну заяву щодо майбутнього Білорусі

Кандидат у президенти Білорусі від опозиції Світлана Тихановська звернулася до громадян країни з новим відеозверненням, в якому заявила, що готова стати національним лідером.

Відповідне відео опубліковано у Telegram-каналі LIFE SHOT.

"Ми всі переживаємо зараз дуже складний період в нашій історії. Ви віддали мені свої голоси і я дуже це ціную. Я розумію, що найважливішим є незалежність Білорусі. Вона - та константа, яка не може бути втрачена ні за яких обставин. Тільки разом ми зможемо побудувати країну для життя", - заявила Тихановська.

Тихановська заявила, що готова стати національним лідером Білорусі. За її словами, в республіці необхідно в найкоротші терміни підготувати законодавчу базу і умови для організації президентських виборів, а також звільнити всіх політв'язнів.

Як повідомляв "Апостроф", кандидат у президенти Білорусі від опозиції Світлана Тихановська має намір оголосити себе переможцем президентських виборів. Прес-секретар Тихановської Ганна Красуліна заявила, що зараз готується її відповідна заява.

Раніше в штабі Світлани Тихановської заявили, що виступають проти як проведення другого туру виборів, так і перерахунку голосів.